HomeContact
 
 
 
  Lessen
  Locatie
  Trainers
  Historie
 
 
   
 
 

De trainers van Systema Deventer:

Johan

 

Sinds 1993 heb ik, Johan Rijss, verschillende krijgskunsten beoefend, waaronder Shotokan karate, Kong Soo Do (Koreaans all style karate) en Kobudo. Tijdens mijn eerste Systema seminar met Vladimir Vasiliev raakte ik onder de indruk van de schijnbaar eenvoudige en ontspannen manier van werken in deze krijgskunst. Systema trainingen richten zich niet alleen op zelfverdediging, maar ook op gezondheid (ademhaling, massage) en persoonlijke ontwikkeling: “Ken jezelf”.

Ik train met veel plezier bij Arend Dubbelboer en ben gecertificeerd Instructor in Training door Mikhail Ryabko.

 

Ik ben Dick van Vlooten,  trainer van Systema Deventer.

Op mijn 5de begonnen met Judo, op mijn 15de gaan rugbyen, op mijn 20ste Taekwondo daarnaast gaan doen. 6 jaren lang Kickboksen beoefend, onder andere bij Rein Middelwijk te Enschede. Na korte uitstapjes naar Aikido, 2 jaar en Zwaardvechten, ook 2 jaar, vond ik Systema.

En dat was thuiskomen voor mij. De zoektocht in jezelf, het gemak om met grotere tegenstanders om te gaan, het omgaan met spanning en ontspanning. Eindelijk iets dat praktijkgericht is en werkt. Ook voor minder groten, ook voor minder sterken.

Ik train zelf bij Arend Dubbeldboer in Zwolle en ga regelmatig naar Seminars met Vladimir Vasiliev en anderen.

Ik ben Instructor in Training, geaccrediteerd door Vladimir Vasiliev. en dat blijf ik: in training. Ik zal nooit ophouden met leren.

 

 
webdesign by webdesigners.nl © 2007-2018, CMS by Livesite.nl.